Congristruct modulaire kantoorunit

Ontwerp jouw ideale werkomgeving

Met moduleerbare kantoorruimten heeft u de vrijheid om uw ideale werkomgeving te ontwerpen. Kies uit diverse afmetingen, indelingen en stijlen om een ruimte te creëren die perfect past bij de cultuur en behoeften van uw organisatie. Ontdek hoe u functionaliteit en esthetiek kunt combineren voor een inspirerende werkplek.

Modulaire kantoorunits

Kantoor
kantoorunit

Efficiëntie en flexibiliteit voor moderne werkruimtes

In de dynamische wereld van vandaag wordt flexibiliteit in werkruimtes steeds crucialer. Ontdek onze modulaire kantoorunits en verrijk uw werkomgeving met flexibele oplossingen die aangepast kunnen worden aan uw specifieke behoeften.

Aanpasbare kantoorruimtes bieden talloze voordelen voor bedrijven van elke omvang. Van de eenvoudige installatie tot de aanpasbaarheid aan veranderende behoeften, ontdek waarom steeds meer bedrijven overschakelen naar modulaire kantooroplossingen. 

Technische info

  • Houtskeletbouw           
  • Muurisolatie: 14 cm minerale wol + 2 cm houtvezelplaat
  • Dakisolatie: 12 cm PIR-isolatie
  • Vloerisolatie: 14 cm minerale wol
  • Ramen naar wens van de klant: Aluminium of PVC met dubbel isolatieglas en indien nodig gelaagd veiligheidsglas en/of geluidsisolerend glas
  • Buitenafwerking naar keuze: duurzaam thermowood naturel of gezwart, profielplaat voor containerlook of kunststof gevelbekleding
  • Binnenafwerking naar keuze: onderhoudsvriendelijke afgewerkte Clicwall panelen (verschillende decors van elegant wit tot warme eik en textiel), schilderklare Clicwall panelen of gipsplaat
  • Dakafwerking: EPDM afgewerkt met dakrandprofielen, waterafvoer(en) met bladvanger(s)
  • Vloerbekleding naar keuze: waterbestendige klikvinyl of tegelvloer
  • Verlichting: we werken een vrijblijvend voorstel uit met optimale lichtdosering
  • Verwarmen/koelen met lucht-lucht warmtepomp
  • Elektriciteit: voldoende stopcontacten, schakelaars, internetaansluiting en elektrische kast met automaten en differentieel(differentiëlen)
  • Ventilatie
  • Indien gewenst wordt er een toiletruimte voorzien met hangtoilet en wastafel
  • Mogelijkheid tot het plaatsen van zonnepanelen en eventueel een batterij
modulaire kantoorruimte

Flexibel & snel

Modulaire kantoorruimtes bieden snelle, flexibele oplossingen voor moeiteloze kantooruitbreidingen.

Kostenbesparing

Kostenbesparend en snel geïnstalleerd - flexibele kantoormodules transformeren uw werkruimte efficiënt.

Duurzaam

Kies voor duurzaamheid met herbruikbare materialen en een milieuvriendelijke aanpak voor uw kantooromgeving.

Aanpasbaar

Pas moeiteloos aan veranderende behoeften aan - modulaire kantoorunits evolueren met de groei van uw bedrijf.

kantoorunit

Efficiënt ruimtegebruik

Ontdek hoe modulaire kantoorunits niet alleen efficiënt ruimtegebruik mogelijk maken, maar ook bijdragen aan duurzaamheid. Onze units zijn ontworpen met het oog op milieubewustzijn en energie-efficiëntie, waardoor uw organisatie een groenere koers kan varen.

Referentieprojecten

Lees over succesverhalen van bedrijven die hebben gekozen voor onze modulaire kantooroplossingen. Ontdek hoe zij profiteren van de flexibiliteit en efficiëntie die onze units bieden. Laat u inspireren door echte cases en krijg een voorproefje van wat mogelijk is voor uw organisatie.

Congristruct modulaire kantoorunit
Congristruct modulaire kantoorunit
Lukas, Gistel
Lees verder
“Ik werkte eerst vanuit een druk kantoor in het centrum, daar was het moeilijk om me te focussen. Nu ik vanuit een kantoorunit in m’n tuin werk, kan in alle rust klanten ontvangen en werk ik veel efficiënter. Ook geen dagelijks woon-werk verkeer meer, maar toch een goede work-life balance, door de aparte ruimte.”

Betrokken en persoonlijke service

Bouwen met Congristruct gaat verder dan alleen het fysieke bouwproces. Wij streven ernaar om aan de ruimtebehoeften van onze klanten te voldoen en op maat gemaakte oplossingen te bieden die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk zijn. Ons team staat klaar om de visie van onze klanten werkelijkheid te maken, met een diepgaand begrip van de unieke eisen van elk project. Van eigentijdse woonruimtes, functionele kantoorunits tot veelzijdige bijgebouwen. 

Neem een kijkje in onze projecten en ontdek hoe Congristruct ruimtes transformeert en verhalen vertelt.