Modulaire tiny houses

De toekomst van compact wonen

Verken onze state-of-the-art modulaire tiny houses en ontdek een nieuwe dimensie van duurzaamheid, comfort en stijl in compacte leefruimtes. Van strakke minimalistische ontwerpen tot slimme ruimte-indelingen bieden wij dé oplossing voor een unieke, efficiënte woonervaring. Ontdek een wereld waar compact wonen synoniem staat aan ultiem comfort en stijl, zonder enige concessie.

refter project 1

Flexibel & snel

Onze op maat gemaakte kangoeroewoningen bieden snelle en flexibele oplossingen voor moeiteloze uitbreidingen van uw leefruimte.

Kostenbesparing

Efficiënte en kosteneffectieve kangoeroewoningen op maat, met snelle installatie voor aanzienlijke kostenbesparingen.

Duurzaam

Kies duurzaamheid met herbruikbare materialen en een milieuvriendelijke aanpak voor uw kangoeroewoning.

Aanpasbaar

Pas eenvoudig aan veranderende behoeften aan - onze modulaire kangoeroewoningen groeien mee met uw levensstijl.

CONGRISHOUSE / TINY HOUSE

Personaliseer uw compacte leefruimte

Tiny House, groot karakter

Geef uw tiny house een persoonlijk tintje door te kiezen uit verschillende modulaire opties. Ontdek hoe u de indeling, materialen en afwerking kunt aanpassen om uw tiny house om te toveren tot een unieke en expressieve woonruimte die past bij uw levensstijl.

Modulaire bouwtechnieken voor Tiny Houses

Ontdek de duurzame kenmerken van modulaire tiny houses en leer hoe onze bouwtechnieken bijdragen aan energie-efficiëntie en verminderde ecologische impact. Ervaar het comfortabele leven in deze compacte huizen terwijl u tegelijkertijd bijdraagt aan een groenere planeet.

CONGRISHOUSE / TINY HOUSE

Flexibel en mobiel leven

Tiny houses bieden niet alleen compact wonen, maar ook de vrijheid om te reizen en avontuur op te zoeken. Ontdek hoe onze modulaire tiny houses mobiliteit combineren met comfort, waardoor u de wereld kunt verkennen zonder in te leveren op uw huiselijke gemakken.

CONGRISHOUSE / TINY HOUSE

Referentieprojecten

Bekijk en laat u inspireren door enkele van onze gerealiseerde modulaire tiny house projecten. Ontdek creatieve oplossingen, slimme ruimtegebruik, en prachtige designs die de mogelijkheden van compact wonen demonstreren.