Refter met modulaire units

Modulaire unit refter

Over dit project

Laat je inspireren door deze realisatie: een veelzijdige modulaire refter die zich moeiteloos aanpast aan de behoeften van onze klant. Deze multifunctionele ruimte dient niet alleen als gezellige eetplek voor het personeel, maar transformeert ook tot een stimulerende vergaderruimte.

Wij geloven in het creëren van unieke oplossingen, daarom werd deze modulaire refter volledig op maat ontworpen en vervaardigd, geheel naar de wensen van onze klant. Opgebouwd uit duurzame materialen en met een focus op uitstekende isolatie, biedt deze ruimte een comfortabele en milieuvriendelijke omgeving.

Om het klimaat binnenin te regelen, hebben we geopteerd voor een lucht-lucht warmtepomp. Deze geavanceerde technologie garandeert niet alleen een efficiënte verwarming en koeling, maar onderstreept ook ons engagement voor duurzaamheid.

De subtiele keuze van verlichting draagt bij aan de esthetiek van de ruimte, met een prachtige verdeling van licht die niet alleen functioneel is, maar ook bijdraagt aan de algehele uitstraling.

Ontdek hoe onze modulaire refters een goede synergie vormen tussen functionaliteit, duurzaamheid en esthetiek.